StaraSkaban finaali kisataan 23. lokakuuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

StaraSkaba on 7 – 15–vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu pop- ja rock-laulukilpailu. Ensimmäinen kilpailu järjestettiin vuonna 2005. Vuoden 2010 StaraSkaba on edennyt jo finaalivaiheeseen, sillä finaali kisataan Ikaalisten Kylpylässä lauantaina 23. lokakuuta.

Alkukarsintoihin osallistui jälleen runsaasti lahjakkaita nuoria laulajia. Tuottajien Minna ja Jukka Mänty-Sorvarin mielestä taso oli jälleen aiempia vuosia parempi, joten semifinaalipaikoista käytiin tiukka kisa. Toukokuussa järjestetystä livealkukarsinnasta lunasti lokakuiseen semifinaaliin viisi kilpailijaa, loput 11 valittiin semifinaaliin PiiPoossa nauhoitettujen sekä postitse lähetettyjen alkukarsintanauhojen perusteella.

Semifinaali käytiin lauantaina 2. lokakuuta Ideaparkissa, jossa nähtiin yhteensä 16 lauluesitystä, mutta 18 laulajaa, sillä tänä vuonna semifinaaliin osallistui myös kaksi tyttöduoa. Semifinaalin taso oli hyvä ja tuomaristolla olikin kova työ valita finalistit. Finaaliin tiensä selvitti 9 upeasti laulanutta lasta ja nuorta. Viihdelehti Stara on tapahtuman yhteistyökumppani ja Stara-tavaramerkkiä käytetään Stara Media Oy:n luvalla.