Suosikkibändi: Nämä keikkajärjestäjät jättivät keikkapalkkiot maksamatta – katso lista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmasta löytyy yrittäjiä ja yrityksiä laidasta laitaan. Alalla on kuitenkin todennäköisesti muita liiketoiminnan alueita enemmän sellaisia toimijoita, joilla on vaikeuksia maksaa laskujaan ajoissa. Nyt eräs kotimainen rockyhtye on saanut tällaisesta menosta tarpeekseen.

Kyseessä on nimittäin kuopiolainen Turmion Kätilöt -yhtye, joka on nyt julkistanut verkkosivuillaan listan keikkajärjestäjistä, jotka eivät ole maksaneet keikkapalkkioita ajoissa. Yhtye on antanut laskuilleen jopa puoli vuotta maksuaikaa, mutta sekään ei ole aina riittänyt.

– Selitykset laskujen myöhästymisille ovat olleet vaihtelevia. Usein kuitenkin on selvinnyt, etteivät järjestäjät ole täysin selvillä kuluista ja riskeistä mitä tapahtumajärjestämiseen kuuluu, bändi kertoi Savon Sanomien mukaan.

Yksi maksamatta jättäneistä on iisalmelaisen Sandels Rock -tapahtuman järjestäjätaho, jonka markkinointivastaava kuitenkin kertoi lehdelle hoitavansa asian kuntoon. Lisäksi maksurästit ovat jääneet yhtyeen mukaan hoitamatta tamperelaiselta Masters of Metal -tapahtumalta, hollolalaiselta Yökerho Kuutalomolta ja rovaniemeläiseltä Simerockilta. Katso koko lista keikkajärjestäjistä tästä linkistä.