Take That : The Flood

Singlet · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poikabändeihin aikoinaan lukeutunut Take That menetti aikoinaan valovoimaisimman jäsenensä Robbie Williamsin, eikä yhtyeen menestys enää sittemmin palannut aikaisemmalle tasolle. Nyt, 15 vuoden jälkeen, kiistat on viimein sovittu ja Robbie palannut yhtyeen riveihin.

Ensimmäinen singlejulkaisu alkuperäisellä kokoonpanolla on The Flood, joka on samalla ensimmäinen singlelohkaisu 24. marraskuuta julkaistavalta Progress-albumilta. Robbien paluusta otetaan nyt kaikki irti, sillä kappale nojaa alkusekunneista saakka vahvasti, eli liikaa, juuri hänen ääneensä. Musiikillisesti biisi muistuttaakin enemmän Robbien soolokappaletta kuin Take Thatin ilman Williamsia julkaisemaa hieman heppoiseksikin luonnehdittavaa purkkapoppia.

Yhtyeen paluusingle on vahva ja energinen popralli, jota kasvatetaan tyylikkäästi ensimmäiseen kertosäkeeseen saakka. Siinä energia päästetäänkin valloilleen ja meno on sen mukaista. On hienoa, että Robbie on palannut, mutta kappale on nyt jätetty liiaksi hänen harteilleen. Bändin muita jäseniä kuullaan nimittäin lähinnä taustakuorossa, mikä ei ole kovin tyylikästi, koska kyseessä on sooloartistin sijaan poikabändi. Onneksi kappale on kuitenkin muilta osin varsin tyylikäs veto.

Pisteet 4/5