Urheilutähdet juhlistivat sarjavoittoa sikarilla – poliisi tutkii rikoksena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisen Cincinnati Reds -baseball-joukkueen jäsenet ovat joutuneet ongelmiin juhlittuaan tiistaina sarjavoittoaan sikarilla. Joukkueen johtaja Bob Castellini sytytti muhkean sikarin heti finaalipelin päättymisen jälkeen, ja hänen lisäkseen myös pelaajat nähtiin sauhuttelemassa samaa sikaria.

Kuvat Great American Ballpark -stadionin sisätiloissa sauhuttelevista urheilutähdistä levisivät nopeasti julkisuuteen ja nyt Ohion osavaltion viranomaiset ovat aloittaneet tapauksesta esitutkinnan. Osavaltiossa ei nimittäin saa tupakoida julkisissa sisätiloissa. Nyt pelaajia odottaa mahdollisesti ainakin sakkorangaistus, mikäli heidät todetaan syylliseksi.

Terveysviraston edustaja Rocky Merz vahvisti asian WLWT-televisiokanavalle ja kertoi viranomaisten olleen yhteydessä joukkueen johtoon kertoakseen käynnistetyistä tutkimuksista. Merzin mukaan tutkimukset pitää hoitaa kuukauden sisällä tiedon saamisesta. Viranomaisilla on nyt kuitenkin ongelma, sillä lain mukaan joku pitäisi saada kiinni tupakoinnista rysän päältä. Julkisuuteen päätyneet valokuvat eivät tuomioon riitä.