Hakattu ex-tyttöystävä: ”Auttakaa Mel Gibsonia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime kuukausina otsikossa lähes ainoastaan yhden asian merkeissä – hakattuaan tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen 6. tammikuuta tapahtuneesta pahoinpitelystä. Lopulta monien vaiheiden jälkeen Gibson pyysi anteeksi iskujaan.

Tapauksen syyteharkinta on edelleen kesken, mutta lehdistö pitää sitä ainakin syyllisyyden osalta loppuunkäsiteltynä. Nyt Oksana on itsekin jo hieman heltynyt ja pyytänyt ihmisiä auttamaan Gibsonia. Kaksi vuotta seurustellut pariskunta sai myös yhteisen lapsen. Grigorieva toivookin nyt lapsensa puolesta, että vakavissa vaikeuksissa oleva isä saisi ammattiapua. Hän kertoi asiasta People-lehden haastattelussa.

Parhaillaan Los Angelesin syyttäjäviranomaiset pohtivat tullaanko Mel Gibson asettamaan syytteeseen kotiväkivallasta. Hän on itse kiistänyt syytökset, vaikka onkin jo pyytänyt tapahtunutta anteeksi. Supertähden lakimiehet eivät ole suostuneet antamaan kommentteja lehdistölle enää pitkään aikaan. Gibson tapaa yksivuotiasta tytärtään nykyisin useita kertoja viikossa.