Tilaisitko oluen Holly Madisonilta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä ja lehden perustajan Hugh Hefnerin entisenä tyttöystävänä tunnetuksi tullut Holly Madison on nykyisin yksi Las Vegasin seuratuimpia julkkistähtiä. Povipommi lukeutuukin lähes jokaisen kynnelle kykenevän julkkisjuhlan kutsuvieraslistalle.

Kesän ajan Holly vietti hiljaiseloa kohuotsikoista. Sittemmin Holly on kuvattu useissa julkkisjuhlissa. Tällä kertaa verkkoon on päätynyt kuvia, joissa kaunotar poseeraa Oktoberfest-teemaisena tarjoilijana. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.