BB-Eetu aikoo päästä sänkyhommiin talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen muuttanut tamperelainen BB-Eetu ihmetteli pian taloon päästyään hieman näreissään, että näyttääkö hän biseksuaalilta. Kommentti liittyi BB-Nikon toteamukseen, jossa mies pohti että olisikohan Eetu tuotannon BB-Ninolle lähettämä kumppani.

Ennen taloon siirtymistään mies antoi haastattelun, joka kertoo paljon miehen luonteesta. Tampereella Takon kartonkitehtaalla työskentelevä Eetu kokee BB-Ksenian olevan sellainen, jonka hän voisi talossa kaataa sänkyyn. Ulkomaailmassa hänen mieleensä on lähinnä missikaunotar Sofia Ruusila – joka on valitettavasti BB-asukas Nikon tyttöystävä. Nikon kohtaamista Eetu ei kuitenkaan pelkää, sillä hän uskoo tämän ymmärtävän ylistävät mielipiteensä Sofiasta.

Eetu mainostaa itseään pelimieheksi, ja kehuskelee kaataneensa elämänsä aikana kymmeniä naisia. Mies vaikuttaakin olevan aika reipas otteissaan, sillä hän on myös toteuttanut kaverinsa pyynnöstä tämän fantasian – Eetu harrasti nimittäin seksiä tuntemattoman naisen kanssa autossaan kaverin kuunnellessa aktia peräkontissa.