BB: Petrin ja Ksenian seksiriita huvitti muita

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon kuluvan tuotantokauden tähän mennessä tehokkain naistenmies BB-Petri on kierrättänyt ahkerasti talon naisia, mutta seksiä talossa ei ole ihme kyllä vieläkään harrastettu. Pari päivää sitten Petri kertoi hylänneensä Ksenian, koska tämä kertoi olevansa neitsyt.

Myöhemmin Ksenia paljasti vain huijanneensa. Hänellä ja Petrillä ehti kuitenkin olla kauden alkupäivinä erinäisiä touhuja makuuhuoneen peittojen alla. Eilen illalla pikkujoulujen tiimellyksessä heille tuli kuitenkin yllättäen kiistaa siitä mitä sängyssä oli tapahtunut. Petrin mukaan he olivat harrastanet seksiä käsipelillä, mutta Ksenia kiisti väitteen.

– En ole ru*kannut! En ole koskenut sun penikseen, Ksenia yritti vakuutella.

– Miten voi olla että toinen sanoo että on ja toinen että ei ole? BB-Elisabet ihmetteli.

Ksenia oli kuitenkin aiemmin puhunut itsensä pussiin kertoessaan Petrin intiimialueen karvoituksesta.

– Toi kertoi sen karvajutun. Ei se muuten olisi voinut tietää. Kyllä ne on jotain tehnyt, BB-Vihelmiina totesi Petrin tehdessä kädellään johdattelevia liikkeitä.

– En ole tehnyt noin! Housujen päältä koskin. En ole tehnyt noin. Mä oon kuulemma ru*kannut sitä, Ksenia selitti.

– Kun ottaa siitä kiinni ja liikuttaa sitä, niin eikö se nyt ole ru*kkausta? Petri ihmetteli.

– Ei se seisonut kun mä otin siitä kiinni. Ei se ole ru*kkausta, Ksenia puolusteli.

Pian tämän jälkeen Ksenia istahti porealtaaseen langaton mikrofoni mukanaan, ja bileet olivat hänen osaltaan siinä. Kyseessä oli jo neljäs kerta, kun nuori neitokainen tuhoaa kalliin mikrofonin. Parhaillaan asukkaat odottavat asiasta mahdollisesti seuraavaa rangaistusta.