Hollywood-kaunotar Keira Knightley pukeutui helmiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvakaunotar Keira Knightley halusi itselleen taannoin sporttisemman hiusmallin, ja hän kävi leikkauttamassa osan unelmakutreistaan pois. Keira esitteli uuden tyylinsä Chanelin näytöksessä Parisiin muotiviikoilla. Uusi tyyli

ei johtunut mistään roolista, vaan hän itse halusi muuttua ja toteuttaa jotain radikaalin kaunista.

Tällä kertaa Keira on poseerannut julkkisjuhlissa Lontoossa. Hän saapui Never Let Me Go -elokuvan ensi-iltaan mielenkiintoisessa asuvalinnassa – hänellä oli nimittäin päällään vain helmistä tehty iltapuku. Luomus puki näyttelijän sorjaa vartaloa hienosti, mutta sai myös lähiympäristön pelkäämään pukua kasassa pitävän langan katkeamista. Keira Knightley ei tätä pelännyt, vaan hän poseerasi kauan muun muassa samassa elokuvassa mukana olleiden Carey Mulliganin ja Andrew Garfieldin kanssa. Katso kuvat tästä.

Keira Christina Knightley syntyi 26. maaliskuuta 1985 Englannissa. Hän teki läpimurtonsa esitettyään naispääosaa vuonna 2002 elokuvassa Parempi kuin Beckham. Hänet tunnetaan lisäksi myös Pirates of the Caribbean -elokuvatrilogiasta. Knightley on saanut Oscar-ehdokkuuden vuoden 2005 elokuvasta Ylpeys ja ennakkoluulo. Knightley aloitti näyttelemisen jo seitsemänvuotiaana, ja hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1993 televisioelokuvassa Royal Celebration.