Miranda Kerrin muodot hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr odottaa parhaillaan esikoistaan näyttelijämiehelleen Orlando Bloomille, mutta hän on ennen vatsansa pyöristymistä ehtinyt poseerata ahkerasti bikinikuvissa. Viime kuussa hänet nähtiin myös kolmiulotteisissa nakukuvissa Vogue-lehden Italian numeron sivuilla.

Viime päivinä Miranda Kerr on poseerannut julkisuudessa aikaisempaa muodokkaampana myös muilta osin kuin pyöristyneen vauvamasunsa suhteen. Julkisuuteen päätyy edelleen tasaisin väliajoin otoksia, jotka on kuvattu ennen kaunottaren vatsan pyöristymistä. Nyt Miranda poseeraa esimerkiksi upeissa alusvaatekuvissa. Katso kuvat tästä.

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuodesta 2007 seurustellut australialaissyntyinen 27-vuotias Miranda Kerr on poseerannut jopa alastomana muiden muassa Pirelli-kalenterissa sekä i-D ja GQ -lehdissä. Kerr on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.