BB-Eetu tyrmistytti jälleen – esitteli erektiotaan asukkaille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon viime viikolla astellut BB-Eetu on aiheuttanut jo useita kertoja tyrmistystä erilaisilla seksipaljastuksillaan. Hän on muiden muassa kertonut harrastavansa itsetyydytystä yhdessä ystäviensä kanssa ja katselevansa miehiä sillä silmällä.

Hetki sitten yllätykset saivat jatkoa, kun asukkaat keskustelivat niitä näitä olohuoneessa. BB-Elisabet kertoi kuinka hänen koiransa oli kakkinut muiden muassa hotellin punaiselle matolle. Sitten BB-Nino vei asian toisaalle kommentoidessaan Petrin käsihommia peiton alla.

Samassa Eetu kertoi aamuerektiostaan ja sanojensa takeeksi raotti hieman peittoa ja esitteli asukkaille alushousuissaan pullottavaa sukuelintä.

– Mulla on heijari. V**tu tää on aika hienoa että se toimii, Eetu totesi alushousujaan esitellen.

– Sä oot sellainen himor**kkari. Sä r**kkaat varmaan ihan joka paikassa. Auton etupenkillä ja liikennevaloissa, Niko naureskeli.

– Sun äiti on varmasti ylpeä susta, BB-Vilhelmiina ihmetteli.

– Hirveä heijari! Mee tonne veskiin. Mä oon aika varma, että Epi on se, joka täällä r**kkaa. Te ootte ihan r**kkareita. Ei tollaisia ole edes olemassa. Miten te olette löytäneet toisenne? Elisabet ihmetteli.

Pian keskustelu kääntyi taas toisille raiteille, ja Elisabet ryhtyi ihmettelemään ambulanssien värejä.

– Eikö se tarkoita että kun ambulanssi on keltainen, niin se on myrkytyskeskuksesta, Elisabet totesi yllättäen.