Linda Evangelista erosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen supermalli Linda Evangelista, joka vastikään vitsaili ettei nouse sängystä aamulla ylös vähemmällä kuin 10.000 dollarilla, erosi parisen kuukautta sitten Hard Rock Cafen perustajasta Peter Mortonista. Syynä olivat muiden muassa erimielisyydet asuinpaikasta.

Metro-julkaisu raportoi pariskunnan läheisten kertoneen, että Morton oli sopeutunut asumaan Malibussa ja rakastaa Los Angelesia. Linda viihtyy kuitenkin kotimaassaan Kanadassa ja ystävien kanssa New Yorkissa. Mortonin perheessä ei pidetty hyvänä miehen kihlautumista supermallin kanssa. Timanttisormus herätti lähinnä tyrmistystä, mutta häitä ei heidän onnekseen juhlittu.

Parilla oli takanaan pitkä tausta. Mortonia 19 vuotta nuorempi 47-vuotias mallikaunotar tapasi miehen vuonna 2006. Malli oli tuolloin raskaana, mutta hänen poikansa Augustinin isän henkilöllisyyden tähti on pitänyt salassa.