Brett Favre saa tukea yllättävältä taholta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean ”Diddy” Combs on ojentanut auttavan kätensä amerikkalaisen jalkapallon supertähdelle Brett Favrelle. Kansainvälisen jalkapalloliigan virkamiehet tutkivat parhaillaan väitteitä kuvaviesteistä, joita miehen sanotaan lähettäneen vuonna 2008 New York Jetsien työntekijälle Jenn Stergerille.

Urheilutähti itse oli tuolloin joukkueen pelinrakentaja. Urheilija ei ole käsitellyt ristiriitoja vielä julkisesti, mutta hän on pyytänyt anteeksi kohun syntymistä Minnesota Vikings -joukkuetovereiltaan. Puffy ymmärtää pelaajaa hyvin, sillä hän itse kokee olevansa innokas seksiviestien lähettäjä. Artisti tuntee syvää myötätuntoa Favrea kohtaan, vaikka ei tämän menettelyä täysin hyväksykään. Combs antoi Favrelle nyt tärkeän neuvon.

– Minä olen seksiviestitekstaaja. Tämä on taidetta, ja samalla suhde, mikä sai alkunsa silloin kun matkapuhelimet tulivat miesten ja naisten elämään mukaan. On olemassa kuitenkin virhe, johon monet syyllistyvät. Lähetä viestit aina niin sanotusti ilman päätä, eli ei sukupuolielimiä kuvaan. Näin pidät vastaanottajan jännityksessä siitä mitä hänelle olisi luvassa, Puff Daddy totesi Access Hollywoodin mukaan.

Artisti kertoo lisäksi arvostavansa ja ymmärtävänsä Favrea, vaikka tämä lähettikin kuvan sukupuolielimestään nuorelle naiselle. Favre on Combsin mukaan vain ihminen, ja vaikka hän on huipputason pelinrakentaja, myös hän sortuu virheisiin. Combs painottaa myös erästä asiaa seksiviesteissä – kohdista ne vain kumppaniisi, niin et joudu ongelmiin.