Suomalaisten hurja tempaus – bussilla Bangkokiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat tunnettuja toinen toistaan hurjemmista tempauksista. Viime kesänä Kaivuri-Jukka ajoi minikaivurilla halki Suomen ja sitä edellisenä kesänä Big Brother -asukas Marianna kiersi polkupyörällä Suomen. Nyt vuorossa on taas uusi tempaus.

Kyseessä on nimittäin Pikavuoro Bangkokiin -nimisestä suunnitelmasta, jossa ryhmä suomalaisia ajaa linja-autolla Thaimaan pääkaupunkiin. Reissu alkaa 9. tammikuuta Salosta ja reitti kulkee muiden muassa Venäjän, Kazakstanin, Tiibetin, Kiinan ja Laosin kautta. Tavoitteena on saapua Bangkokiin 28. helmikuuta, eli lähes kahden kuukauden reissun jälkeen.

– Ohitin kesällä Kaivuri-Mutasen noin 30 kilometriä ennen Kuusamoa. Silloin tuli tällainen päähänpisto, hankkeen puuhamies Jani Laine muistelee tempauksen verkkosivuilla.

Kohti Bangkokia matkaava bussi on 43-paikkainen, mutta käytännön syistä mukaan otetaan vain 20 – 25 matkustajaa. Ajokkina toimii vuoden 1988 Mercedes-Benz Ajokki Royal, joka on tehnyt vuodesta 1994 saakka uraa Salon seudulla.