Arianny Celeste riisui kuntosalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen unelma on nyt varsin lähellä uudelle bikinikaunottarelle, kun Arianny Celeste on saanut ”jalkansa oven väliin” viihdelehtien taholla. Malli-laulaja sai aiemmin tänä vuonna ensimmäiset kansikuvansa ja hänestä veikataan yhtä alkaneen vuoden suurimmista nousijoista mallirintamalla.

Arianny Celeste poseersi Maxim-lehden toukokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä bikinikuvissa. Maxim-kiinnityksen muodokas mallipoppari sai saatuaan nimityksen UFC Octagon Girliksi. Nyt kaunotar poseeraa Playboy-lehden kuvissa kuntosalilla, mutta ilman salivaatetusta tai mitään muitakaan vaatteita. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Las Vegasissa syntynyt Arianny Celeste on tehnyt mallintöitä lapsesta saakka, sillä hän aloitti uransa jo nelivuotiaana automainoksessa. Atleettisen mallikaunottaren varsinainen ura alkoi kuitenkin 15-vuotiaana kuntoilu- ja terveystuotteiden kampanjoissa. Samalla hän on aloitellut laulu-uraansa ja levyttänyt jo pari singleäkin. Nykyään Los Angelesissa asuva tumma neitokainen on mainosten lisäksi poseerannut lukuisissa lehdissä mukaanlukien Maxim ja FHM -lehdissä.