Tiger Woodsin avioero maksoi 110.000.000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden kohutuin julkkisten aviero tapahtui, kun golf-tähti Tiger Woods jäi kiinni uskottomuudesta lukuisten naisten kanssa. Ei siis ole ihme, että hänen ruotsalaissyntyinen vaimonsa Elin Nordegren päätti hakea miehestä avioeroa.

Tähän saakka avioeron rahallisista seurauksista on esitetty julkisuudessa monenlaisia ja toisistaan hyvinkin poikkeavia näkemyksiä. Niiden mukaan Tiger Woods olisi joutunut maksamaan vaimolleen 100 – 750 miljoonaa dollaria. Nyt amerikkalaislehti väittää saaneensa tietoonsa hieman tarkemman summan.

Tutkivasta viihdejournalismistaan tunnettu Radar Online kertoo avioeron maksaneen Woodsille 110 miljoonaa dollaria ja lisäksi vitsailee, että se tekee miljoonan per rakastajatar. Aivan sataa rakastajattaria ei välttämättä ollut, mutta suhteellisen varmoja nimiä on kuitenkin jo pitkälti yli kaksikymmentä.

Viime viikkoina Tiger on ollut otsikoissa, kun prostituoitu Devon James on kaupitellut eniten maksavalle videota, jossa hän väittää harrastavansa seksiä Woodsin kanssa. Eilen kuitenkin eräs mieshenkilö myönsi näytelleen kyseisellä videolla Tigeriä maksua vastaan.