Playboy-kaunottaret rietastelivat majoneesilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet glamourmallit Shauna Sand ja Karissa Shannon ovat molemmat tehneet uraa lähinnä paljastavien kuvien ja aikuisviihteen saralla.

Nyt molemmat povipommit on kuvattu nauttimassa täysin rinnoin ruoan kanssa, kun he antoivat palaa sydämensä kyllyydestä. Molemmat nimittäin leikkivät muiden muassa ketsupilla ja majoneesilla siinä määrin, että katsojien lisäksi myös kuvaajat innostuivat touhusta. Katso kuvat tästä. Molemmilla pysyivät kuitenkin vaatteet ainakin pääosin yllä.

21-vuotiaat kaksoset Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi viimeistään kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuoden 2010 tammikuussa Hefner kuitenkin ilmoitti, että tytöt muuttavat pois Playboy Mansionista, mutta molemmat jatkoivat televisiosarjassa. Vuonna 2007 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Syyskuussa 2010 ensimmäiset kuvat Karissan ja hänen poikaystävänsä Sam Jonesin yhteisestä kotipornovideosta julkaistiin verkossa.

38-vuotias Shauna Sand on toiminut mallina lapsesta saakka. Ensimmäisen kerran hän poseerasi yhdeksänvuotiaana ja 15-vuotiaana hän sai ensimmäisen merkittävän mallisopimuksensa ja muutti New Yorkiin. Hän oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996. Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä seitsemän vuotta sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla.