Näyttelijä Tom Bosley menehtyi sydänkohtaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista televisiosarjoista tutuksi tullut amerikkalainen näyttelijä Tom Bosley on menehtynyt 83-vuotiaana. Yli vuosikymmenen ajan televisiossa katsojia naurattanut rakastettu tähti tunnnettiin erityisesti Onnen päivät -klassikkosarjasta, joka niitti aikoinaan suosiota ympäri maailmaa.

Vuosina 1974 – 1984 Howard Cunninghamin roolia suosikkisarjassa esittänyt Bosley oli yksi televisiohistorian tunnetuimpia hahmoja. Taannoin TV Guide -lehti rankkasi roolin televisiohistorian 9. parhaaksi isärooliksi.

Hänen poismenoaan ovat nyt surreet lukuisat kollegat ja muut supertähdet. Esimerkiksi menestysohjaaja ja Bosleyn entinen kollega Ron Howard ilmoitti kaipaavansa ystäväänsä jo nyt. Bosley menehtyi Palm Springsissä sijaitsevassa sairaalassa sydänkohtauksen jälkeen. Näyttelijän agentti Sheryl Abrams kertoi tiedotteessaan, että Bosleyllä oli lisäksi keuhkosyöpä.

Bosley ei ole ainoa viime päivinä menehtynyt televisiotähti. Lauantaina niin ikään suositun Leave It To Beaver -televisiosarjan tähti Barbara Billingsley menehtyi.