Brandyn shokkipaljastus: ”Jo kuusi vuotta ilman seksiä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosikymmenen alkuvuosina valtavaa menestystä musiikillaan niittänyt r&b-tähti Brandy on parhaillaan mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman Yhdysvaltojen versiossa. Ohjelman tiimellyksessä hän on tehnyt todella yllättävän paljastuksen.

Brandy kertoi nimittäin Life & Style -lehden haastattelussa eläneensä jo kuuden vuoden ajan ilman seksiä. Lehdessä artisti kertoo myös televisio-ohjelmassakin paljastuneen tiedon syyt.

– En ole ollut miehen kanssa vakavasti tai intiimisti kuuteen vuoteen. Rehellisesti sanottuna olen pyrkinyt pidättäytymään seksistä kun en ole ihmissuhteessa. Tämä on ollut pitkä aika. Puhumme useista vuosista. Kävin itse asiassa sokkotreffeillä muutama kuukausi sitten. Se oli mielenkiintoista, mutta siitä ei tullut mitään vakavaa, Brandy kertoi.

Samalla artisti kertoo olleensa ihastunut kollegaansa Flo Ridaan, mutta parilla ei kuitenkaan synkannut.

31-vuotias laulaja Brandy, eli Brandy Norwood, tuli Suomessa tunnetuksi vuonna 1998 Monican kanssa esittämällään duohitillä The Boy Is Mine. Hänen albumeitaan on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 18 miljoonaa kappaletta. Lisäksi Brandy on nähty näyttelemässä elokuvissa kuten Arachnophobia, Tiedän yhä mitä teit viime kesänä ja Osmosis Jones sekä useissa televisiosarjoissa.