Cheryl Cole : Promise This -arvostelu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poptähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin riveistä, mutta on sittemmin noussut suursuosioon erityisesti soolouransa ja X Factor -ohjelman tuomaripestinsä merkeissä. Hän julkaisee toisen sooloalbuminsa Messy Little Raindrops 10. maaliskuuta.

Tuottajina uudella levyllä ovat toimineet Starsmith, Shux ja JR Roten. Nyt Cheryl Cole julkaisee uudelta albumiltaan ensimmäisen singlelohkaisun Promise This. Kappale on yleissoundiltaan kovin helppoinen ja tuo tyylillisesti mieleen jopa kollega Katie Pricen nolot singlejulkaisut. Fiilis kuitenkin muuttuu olennaisesti, kun kappaleessa päästään kertosäkeeseen saakka.

Varsinainen kertosäe ei edusta hittipotkua, mutta sen taustalla kuultava piano onnistuu pelastamaan kappaleen ja siinä on tämän biisin hittikoukku. Lyhyt ja yksinkertainen melodia jää ensikuulemalta soimaan päähän ja se tukee myös muuten varsin köyhää kertosäettä tavalla, joka nostaa kokonaisuuden selvästi plussan puolelle ja tekee siitä potentiaalisen radiohitin. Kappale on malliesimerkki siitä, että tällaiset asiat ovat joskus hyvin pienistä yksityiskohdista kiinni. Tuhdimmalla yleissoundilla tulos olisi tosin ollut merkittävästi tätäkin parempi.

Pisteet 3/5