Mel Gibsonin hakkaama tyttöystävä halutaan alastomana Playboy-lehteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mel Gibson on ollut viime kuukausina otsikossa hakattuaan entisen tyttöystävänsä. Skandaali sai alkunsa, kun Gibsonista eronnut Oksana Grigorieva teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä. Lopulta monien vaiheiden jälkeen Gibson pyysi anteeksi iskujaan.

Amerikkalainen TMZ-julkaisu paljastaa nyt, että entistä tyttöystävää Grigorievaa on pyydetty esiintymään Playboy-lehden sivuille. Playboy on tarjonnut naiselle 75.000 dollaria alastonkuvista. Lehti olisi valmis laittamaan venäläisen laulajattaren jopa lehden kanteen. Vielä ei ole tietoa siitä, miten Oksana on tarjoukseen vastannut, sillä tarjottu summa on vain murto-osa muille kaunottarille tarjotuista. Laulaja Cheryl Colelle tarjottiin taannoin 500.000 dollaria ja realitytähti Jwowwille 400.000 dollaria.

Sotkuinen välienselvittely Mel Gibsonin kanssa saattaa haitata naisen päätöstentekoa. Oksana on vihdoin ja viimein hieman heltynyt ja pyytänyt ihmisiä auttamaan Gibsonia. Kaksi vuotta seurustellut pariskunta sai myös yhteisen lapsen. Grigorieva toivookin nyt lapsensa puolesta, että vakavissa vaikeuksissa oleva isä saisi ammattiapua.