Salatehtävän mokannut Eetu valmis poistumaan BB-talosta – sai rangaistuksen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tällä hetkellä uusin asukas, 22-vuotias tamperelainen BB-Eetu, ei ole ilmeisesti viihtynyt talossa kovinkaan hyvin, vaikka mies ja hänen vauhdikkaat tarinansa ovat tarjonneet asukkaille monia hauskoja hetkiä.

Tänään Eetu nimittäin kertoi olevansa valmis poistumaan BB-talosta ja suuntaamaan kotiin syömään, koska on esimerkiksi kyllästynyt talon heikkoon ruokatarjontaan. Mies kertoi tuntemuksistaan Marikalle ja Ninolle kun kolmikko jutisteli olohuoneen sohvalla. Tämä siitä huolimatta, että aiemmin Eetu on kertonut BB-talon olevan hänen juttunsa.

– Siis kyllähän tää onkin, mutta siis mitä tässä nyt enää tapahtuu. Se on mää joka sunnuntaina lähden täältä. No kyllä mä tän oon nähnyt jo, Eetu totesi.

BB-Niko kertoi uskovansa, että karma vaikuttaa myös BB-talossa.

– Mä oon koko viikon tekemättä mitään niin sit mä lähden, Eetu vastasi.

– Mulla on täällä sellaiset onnen kalsarit aina sununtaina enkä mä ole pessyt niitä ollenkaan, Niko totesi.

Sitten keskustelu siirtyi häpykarvoituksiin, kun Niko totesi ettei mikään ole epähygienisempää kuin intiimikarvoitus. Hän kertoi pitävänsä oman karvoituksensa trimmattuna myös talossa. Eetu puolestaan paljasti kasvattavansa omaa karvoitustaan, että voisi myydä ne myöhemmin netissä kuten Henna Kalinainen. Muut asukkaat eivät kuitenkaan uskoneet, että Henna oli saanut rahaa karvoistaan.

Aiemmin illalla Eetu sai huutia salaperäiseltä Pöntöltä, joka määräsi miehen äskettäin hivuttautumaan yöllä salaa Ninon peiton alle. Tehtävä ei kuitenkaan onnistunut, kun Nino arvasi että kyseessä oli salatehtävä. Rangaistukseksi Pönttö määräsi Eetun siivoamaan vessan joka päivä sunnuntaihin saakka.