Lentokentän turvamiehet sikailivat: Jedward riisuttiin alastomaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa X Factor -realityohjelman kautta pinnalle ponnistanut irlantilainen veljesduo John ja Edward Grimes, eli Jedward, on aiheuttanut maassa hysteriaa ja noussut nopeasti hyvin suosituksi. Kuten kaikki suosikkiartistit, myös veljesduo on samalla monien ihmisten inhokki.

Taannoin idolinsa Michael Jacksonin käyttämän lakanan nettihuutokaupasta ostanut duo on nyt antanut kovaa kritiikkiä Lontoon Heathrow’n kansainvälisen kentokentän turvatarkastuksesta. Paljon matkustavat nuorukaiset joutuvat alituisesti erikoistarkastuksiin, joissa heidät määrättiin myös riisumaan. Nyt veljekset syyttävät The Sun -lehdessä lentokentän henkilökuntaa tahallisesta kiusaamisesta. Heitä on vaadittu muiden muassa riisumaan alushousunsa.

– Turvamiehet vaativat joka kerta veljeksiä erikoistarkastukseen vain siksi, että he saisivat kiusattua poikia ja että he voisivat näyttää koviksilta työtovereidensa edessä. Viime viikolla sama mies otti Edwardin taas tarkastukseen ja kutsui kolme työtoveriaan mukaan nauramaan riisutulle 19-vuotiaalle julkkispojalle, kiertuemanageri Liam McKenna kertoi lehdelle.

Kiertuemanageri kertoi ottaneensa yhteyttä asian tiimoilta lentokentän johtoon, joka on puolestaan lähettänyt suosikkiduolle pahoitteluviestin sähköpostilla. Viestin mukaan turvamiehille on annettu asiata kurinpalautusta.