BB-Elli-Maija ei ole koskaan maistanut alkoholia!

Big Brother · Stara.fi

Hetki sitten Big Brother -taloon astellut BB-Elli-Maija on nykyisin Vantaalla asuva 22-vuotias brunette. Hän opiskelee Helsingin yliopistossa käsityönopettajaksi. Aiemmin hän on asunut myös Tampereella, mutta on kotoisin Pieksämäeltä.

Seurustelevalla nuorella naisella on poikaystävä ja kaksi kissaan. Vapaa-aikaansa hän viettää tietokoneella. Lisäksi hän piirtää, laulaa ja lukee kirjoja. Kerran kuussa hän yrittää ehtiä kuntosalille. BB-talossa oli käynnissä bileet, kun Elli-Maija asteli sisään. Ensimmäisenä hän totesi ottavansa vain vettä. Hetkeä myöhemmin hän kertoi ettei käytä lainkaan alkoholia.

– 18 vuotta kun täytin, niin menin kauppaan passin kanssa polleena ja ostin kaksi siideriä. Se ei edes kysynyt papereita. Sit menin kotiin ja istuin keittiön pöydän ääreen mun poikaystävän äidin kanssa. Annoin ne sidukat niille ja rupesin syömään karkkia. Yleensä mä vältän sanomasta sitä koska monet pitää sitä tuomitsevana, Elli-Maija kertoi.