Kim Kardashianin suhdekohu hämmentää – sinkku vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman seuratuimmista realityjulkkiksista on Kim Kardashian, jonka menestys sai aikoinaan alkunsa muhkeasta takamuksesta ja julkisuuteen levinneestä kotipornovideosta. Äskettäin hänen kerrottiin seurustelevan hiphop-tähti Kanye Westin kanssa.

Tällä hetkellä naisen suhdestatus on kuitenkin avoinna, sillä Kardashian vakuutteli taannoin Access At The Macy’s Launch -ohjelmassa olevansa vielä sinkku. Kyseinen vakuuttelu ei kuitenkaan mennyt täydestä, sillä Yahoo! News -julkaisu on yhdistänyt Kardashianin jälleen exäänsä Miles Austiniin. Ex-pariskunta lähettelee nimittäin toisilleen vihjailevia viestejä julkisesti Twitterin kautta ja tämä on herättänyt epäilyt.

Heidän huhutaan myös tavanneen salaa julkisuudelta. Ehkä Kim on parhaillaan tekemässä valintaansa Kanye Westin ja Miles Austinin välillä? Julkkistähti on onneksi ehtinyt mieshuoliensa ohella näyttäytymään monissa lehdissä vähissä vaatteissa, sekä ilman niitä. Vastikään 30-vuotta täyttänyt tähti on kylläkin ilmoittanut lopettavansa nyt kyseiset poseeraukset.