BB-asukkaiden seksikokemukset julki

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat komennettiin tänään iltapäivällä ulos talon pihamaalle, ja keskustelu siirtyi yllättävän nopeasti jälleen seksiin ja seksuaalisuuteen. BB-Eetu ja BB-Petri totesivat talon tulokkaan Janin vaikuttavan selvästi homolta, mutta Ninosta hän ei ollut niin varma.

Tytöt olivat kuitenkin eri mieltä siitä tunnistaako homon jo ulkonäöstä. Sitten keskustelu siirtyi asukkaiden seksikokemuksiin, kun BB-Elisabet paljasti ettei olisi koskaan voinut harrastaa seksiä idolinsa Michael Jacksonin kanssa. BB-Eetu ei suostunut kertomaan omista kokemuksistaan eikä myöskään seksikumppaneidensa määrää.

– Mä veikkaan että kolme tai kahdeksan, tai kaksikymmentä. Ehkä 83 on lähempänä kuin kolme, BB-Vilhelmiina arveli.

– Ootsä varma että et ole vieläkin neitsyt? Vilhelmiina kysyi Eetulta.

– Minkä ikäisenä oli sun eka kerta? BB-Marika tiedustelu.

– Joskus yläasteella. En edes muista. Se oli talvella metsässä. Se muija oli kännissä ja se sanoi et mennään. Mä olin ihan jäättä, Eetu paljasti.

– Sitä mä en ymmärrä et jos äijillä on paljon seksikumppaneita, niin se on ihan ok, mutta jos muijilla on niin se ei ole hyvä, Vilhelmiina pohti.

Sitten päästiin Ninoon, joka ei kuitenkaan suostunut kertomaan kumppaneidensa määrää, vaan totesi ettei muista sellaisia tietoja.

– On mulla ollut vilkasta, Nino suostui toteamaan.

Eetu tiedusteli samaa asiaa Marikalta, joka oli niin ikään kovin vaitonainen. Vilhelmiina kuitenkin paljasti Marikan kertoneen aiemmin että kumppaneita oli paljon.

– Niitä on paljon. Just äskenhän sä sanoit niin, Vilhelmiina totesi.

– En mä sano. en mä kerro jos et sä sano, Marika panttasi vastausta.

– En ole kirjaa pitänyt. Niitä on sopivasti, Jani puolestaan kertoi.

– Mä en haluais todellakaan edes tietää, Nino totesi Janin kumppanien määrästä.