Charlie Sheenin seuralainen olikin prostituoitu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka näyttelijä Charlie Sheen joutui jälleen kerran tekemisiin virkavallan kanssa kännisekoilujensa takia. Taannoin vaimonsa pahoinpitelystä vankilassakin istunut miljonäärinäyttelijä riehui tällä kertaa newyorkilaisessa Plaza-hotellissa. Pian tapauksen jälkeen selvisi, että paikalla oli ollut myös nainen.

Nainen oli 22-vuotias pornotähti Christina ”Capri” Anderson. Tuolloin huhuttiin, että Capri olisi myös maksullinen nainen, mutta hän itse kiisti väitteet. Nakukuvissa useita kertoja poseerannut tumma kaunotar on kuitenkin Radar Onlinen tuoreimpien tietojen mukaan harjoittanut prostituoidun ammattia. Julkaisun mukaan Sheen jätti maksamatta hänelle ennakkoon sovitun 12.000 dollarin maksun seksistä.

Miehen puolikkaat -suosikkisarjan päätähti Charlie Sheen pahoinpiteli entisen vaimonsa Brooke Muellerin perheen viettäessä viime joulua Aspenissa. Vaimo sai päävamman ja joutui sairaalaan kaaduttuaan miehensä käsittelyssä päin huonekalua. Charlien kerrotaan heitelleen vaimoaan ”kuin räsynukkea”.

Pariskunnan avioerosopimus on peräti 41-sivuinen. Siinä sovitaan myös lasten yhteishuoltajuudesta. Sheen saa lapset kotiinsa kolmena viikonloppuna kuukaudessa. Lisäksi vaimo saa 55.000 dollarin elatusmaksun kuukaudessa. Sopimuksen mukaan elatusapu ei saa olla pienempi kuin mitä Sheen maksaa toiselle ex-vaimolleen Denise Richardsille. Pariskunnan asunto jää Sheenille, mutta hän maksaa vaimonsa osuudesta miljoonan.