Tästä syystä BB-Elli-Maijan kihlaus meni puihin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon torstain-iltana uutena asukkaana astellut 22-vuotias BB-Elli-Maija asuu nykyisin Vantaalla ja opiskelee Helsingissä käsityönopettajaksi. Pieksämäeltä kotoisin oleva neitokainen seurustelee, ja eilen hän paljasti asukkaille olleensa menossa jo kihloihin.

Kihlaus ei kuitenkaan toteutunut, sillä Elli-Maijan opiskelut veivät hänet toiseen kaupunkiin.

– Meidän piti mennä syksyllä 2008 kihloihin, mutta sit kun mun piti muuttaa Helsinkiin, niin päätettiin että odotetaan siihen kun ollaan taas molemmat saman katon alla, Elli-Maija kertoi asukkaille.

Eilen heti ensimmäisissä bileissä kävi ilmi, että Elli-Maija ei käytä lainkaan alkoholia. Siinä suhteessa hän eroaa merkittävästi muista asukkaista. Neitokainen muisteli samalla sitä kun hän tuli täysi-ikäiseksi.

– 18 vuotta kun täytin, niin menin kauppaan passin kanssa polleena ja ostin kaksi siideriä. Se ei edes kysynyt papereita. Sit menin kotiin ja istuin keittiön pöydän ääreen mun poikaystävän äidin kanssa. Annoin ne sidukat niille ja rupesin syömään karkkia. Yleensä mä vältän sanomasta sitä koska monet pitää sitä tuomitsevana, Elli-Maija kertoi.