BB-Sandra on talossa – kaikki tyrmistyivät

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talo sai hetki sitten uuden asukkaan, kun taloon marssi slovenialainen BB-Sandra Auer. Ennen hänen sisääntuloaan asukkaat kuulivat naisäänen studiosta ja ymmärsivät että tulokas on nainen. Viimein hän tuli ovesta sisään.

– Hei olen uusi asukas Sandra ja tulen tänne yhdeksi viikoksi. Tulen Sloveniasta ja tämä on perinteinen kansallispukumme, Sandra kertoi ensimmäisenä taloon asteltuaan.

Suomalaiset asukkaat ja erityisesti BB-Petri olivat yllättävän tyrmistyneitä neitokaisen astellessa sisään. Muutaman sekunnin hiljaisuuden jälkeen asukkaat heräsivät kuitenkin kuin horroksesta ja ryntäsivät ovelle tervehtimään tulokasta. Jos suomalaiset asukkaat olivat hetken tyrmistyneitä tulokkaasta, oli Sandra tyrmistynyt Suomen ennätysmäisen ankeasta BB-talosta.

– Teidän talonne on niin erilainen kuin meillä. Tämä on todella erilainen. Onko täällä muita huoneita? Meillä on käynnissä julkkisten Big Brother. En näe itseäni todella suurena julkkiksena, mutta olen laulaja, televisiojuontaja ja työskentelen radiossa. Niko on nyt Sloveniassa. Tiesittekö sen? Sandra kertoi.