BB-Sandra: ”Onko teillä tytöt ja pojat samassa huoneessa?”

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brotheriin tänään saapunut BB-Sandra Auer on sopeutunut hyvin ainakin ensimmäisten minuuttien perusteella. Asukkaat ovat parhaillaan jutustelemassa hänen kanssaan olohuoneen sohvalla. Sandra kertoi innokkaasti miten hän päätyi Suomeen.

– En tiedä paljoakaan Suomesta. Jopa se miten päädyin tänne on hyvin mielenkiintoinen. Täällä on niin kylmä. Olen tässä kansallispuvussa esitelläkseni maatani enkä jaksa odottaa että saan riisuttua tämän. Onko teillä tytöt ja pojat samassa huoneessa? Minä voin sopeutua mihin tahansa, enkä tarvitse omaa sänkyä, Sandra kertoi asukkaille.

– Meillä Sloveniassa on tosi vanhoja BB-asukkaita. Minä olen 24-vuotias ja nuorin. Vanhin meistä on 36-vuotias. Sitten meillä on aviomies ja vaimo talossa. Tällä viikolla meillä oli viikkotehtävä, jossa Isoveli kertoi meille asioita, joista meidän piti tietää ovatko ne oikein vai väärin. Minä istuin sohvalla ja sitten Isoveli kertoi että minä olen häätöäänestyksessä.

– Se oli yllätys, koska minä en koskaan riitele, vaan puhun aina asiat halki. Ajattelin että ehkä nyt minut on oikeasti nimetty. Sitten tuli perjantai ja istuin sohvalla ja minulle kerrottiin että minulla on 15 minuuttia aikaa pakata tavarani.

– Luulin lähteväni kotiin ja pakkasin itkien tavarani. Hyvästelin asukkaat ja viime sekunnilla minulle kerrottiin, että en joudukaan pois. Sitten minulle kerrottiin, että lähden Suomeen. En voinut uskoa sitä. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että luulin näkeväni unta.

Parhaillaan Sandra tutustuu taloon, kun suora lähetys on saatu päätökseen.