Prostituoitu haastoi Charlie Sheenin kokaiinisekoilusta oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka näyttelijä Charlie Sheen joutui jälleen kerran tekemisiin virkavallan kanssa huumesekoilujensa takia. Vaimonsa pahoinpitelystä vankilassakin istunut miljonäärinäyttelijä riehui tällä kertaa newyorkilaisessa Plaza-hotellissa.

Näyttelijä löydettiin hotellihuoneestaan sekavassa tilassa alastomana ja kasvot kokaiinissa. Sitä ennen hän oli tuhonnut hotellihuoneensa. Paikalla hänen kanssaan ollut 12.000 dollaria yöltä laskuttava 22-vuotias prostituoitu ja pornotähti Christina ”Capri” Anderson ei saanut maksua, ja hän on nyt ilmoittanut haastavansa Sheenin oikeuteen. TMZ-julkaisun mukaan Anderson koki olleensa hengenvaarassa ja olleensa hotellihuoneessa vastoin tahtoaan.

Miehen puolikkaat -suosikkisarjan päätähti Charlie Sheen pahoinpiteli entisen vaimonsa Brooke Muellerin perheen viettäessä viime joulua Aspenissa. Vaimo sai päävamman ja joutui sairaalaan kaaduttuaan miehensä käsittelyssä päin huonekalua. Charlien kerrotaan heitelleen vaimoaan ”kuin räsynukkea”. Pariskunnan avioerosopimus oli peräti 41-sivuinen.