BB-Sandra vietiin heti saunaan: ”Ai kaikki yhdessä?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tänä iltana saapunut slovenialainen BB-Sandra pääsi nopeasti saunomisen makuun, kun Isoveli antoi asukkaille iltatehtävän. Kyseessä oli saunatehtävä, jossa asukkaiden tuli esitellä vieraalle suomalaista saunakulttuuria.

– Koska sunnuntai on perinteisesti pyhitetty saunomiselle, tarjolla on myös perinteisiä saunaherkkuja, BB-Petri luki tehtävänantoa.

Myös Slovenian BB-talossa on sauna, mutta se on suomalaisittain varsin pieni. Sandra ihmettelikin kovasti että voisivatko kaikki BB-talon asukkaat todellakin mahtua samaan aikaan saunomaan.

– Ai kaikki yhdessä? Onko se niin suuri? Meidän saunaamme mahtuu vain kaksi. Teidän pitää nyt panna parastanne, sillä minä olen todella suuri suomalaisen saunan ystävä. Käyn ainakin kaksi kertaa kuukaudessa suomalaisessa saunassa, jossa on 90 astetta lämmintä, Sandra ihmetteli.

Tehtävän aloittamisessa oli kuitenkin pienoisia ongelmia, sillä Isoveli ei päästänytkään asukkaita vielä ensimmäisellä yrittämällä pihamaalle ja saunaan. Asukkaat joutuivat siksi vetäytymään vielä hetkeksi olohuoneen sohville.