Keira Knightley joutui rikoksen uhriksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvakaunotar Keira Knightley halusi itselleen taannoin sporttisemman hiusmallin, ja hän kävi leikkauttamassa osan unelmakutreistaan pois. Keira esitteli uuden tyylinsä Chanelin näytöksessä Pariisin muotiviikoilla. Uusi tyyli ei johtunut mistään roolista vaan aivan omasta halusta.

The Sun -julkaisu kertoo kaunokaisen joutuneen nyt inhottavaan tilanteeseen. Näyttelijättären kotiin on murtauduttu, ja muiden muassa kaksi kallista kannettavaa tietokonetta oli viety.

– Keira on nyt nolona ja paniikissa sen takia, että mitä asunnolta on viety. Hän oli tapahtuneen aikana Roomassa elokuvansa Last night -ensi-illassa, ja nyt hänen pitäisi tulla kotiin takaisin. Poliisit odottelevat täällä häntä varastettujen tavaroiden listaamisen takia, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

25-vuotias Knightley on aikaisemmin kertonut harkitsevansa muuttoa pois Lontoosta juuri omaisuutensa vuoksi, sillä henkilökohtaisten tavaroiden päätyminen vääriin käsiin voisi aiheuttaa suunnatonta haittaa. Poliisit ovat kertoneet rosvojen iskeneen myös kahteen muuhun asuntoon viikkoa aikaisemmin, joten näyttelijäkaunotar tuskin oli suunniteltu kohde kuuluisuutensa vuoksi.