Jessica Alban makuuhuonekuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian valkokankaalla uusissa The Killer Inside Me jaMachete -elokuvissaan. Perheeseensä pitkään keskittynyt tähti on uusien elokuviensa myötä aktivoitunut myös julkisuudessa.

Kerroimme äskettäin kuinka Jessica Alba poseerasi GQ-lehden brittiversion kuvauksissa seksikkäämpänä kuin aikoihin. Noissa kuvissa Jessica nähdään todennäköisesti uransa seksikkäimmissä otoksissa. Nyt verkossa on kuitenkin julkaistu kuvamateriaalia, jossa Jessica nähdään esittelemässä vauvamasuaan ja samalla myös rintavarustustaan kameralle. Katso kuvat tästä.

Kerroimme taannoin kuinka Jessica Albasta verkossa liikkuneet Machete-elokuvan alastonkuvat osoittautuivat kuvankäsittelyn tuotetteeksi. Kaunotar nähdään alastomana suihkussa, mutta todellisuudessa hänellä oli kohtauksessa alusvaatteet yllään. Ne poistettiin myöhemmin digitaalisesti. Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux, Cosmopolitan ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä.