BB-Nooran seksipaljastus hämmensi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa Nooran eilinen seksipaljastus viritti innokkaan keskustelun asukkaiden välille. Asioiden puiminen on jatkunut vielä tänään, ja flunssaiseksi itsensä tunteva Noora onkin naureskellut hänen ympärillään sinkoileville kysymyksille ja keskusteluille.

Seksikumppanien määrää puitiin BB-talossa Elisabetin, Nooran, Eetun ja Petrin voimin. BB-Eetu olisi halunnut tietää Nooran tarkan kumppanimäärän, ja tämä ei suostunut sitä paljastamaan. Nainen kuitenkin tokaisi nimien olevan hänellä listalla ja tämä paljastus sai asukkaat nauramaan. Sukunimiä Noora ei muista, mutta etunimetkin listalla kertovat hänelle miehen taidot ja kyvyt.

Listan avulla hän haluaa muistaa jokaisen kumppaninsa, jotta ei sekaantuisi huonoon uudelleen. Hyvät ovat tietenkin naisen mukaan aivan omassa luokassaan, joten heidät on tarpeellista muistaa. BB-Marika pohdiskeli listoittelun olevan toisaalta järkevä idea, sillä sen avulla voisi hillitä sekaantumista liian moneen ja voisi pitää lukumäärän normaaleissa rajoissa. Eetua puolestaan vaivasi edelleen Nooran petikaverimäärä, ja mies kuunteli keskustelua näreissään sohvalla.