Jessica Alba tyrmäävänä lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian valkokankaalla uusissa The Killer Inside Me jaMachete -elokuvissaan. Perheeseensä pitkään keskittynyt tähti on uusien elokuviensa myötä ollut kovasti otsikoissa ja lehtikuvissa.

Kerroimme äskettäin kuinka Jessica Alba poseerasi GQ-lehden brittiversion kuvauksissa kuumempana kuin aikoihin. Noissa kuvissa Jessica nähdään todennäköisesti uransa seksikkäimmissä otoksissa. Viime viikolla Jessican kotona otetut nakukuvat päätyivät julkisuuteen, mutta nyt hän poseeraa näyttävänä Elle-lehden kannessa. Katso kuva alta.

Kerroimme taannoin kuinka Jessica Albasta verkossa liikkuneet Machete-elokuvan alastonkuvat osoittautuivat kuvankäsittelyn tuotetteeksi. Kaunotar nähdään alastomana suihkussa, mutta todellisuudessa hänellä oli kohtauksessa alusvaatteet yllään. Ne poistettiin myöhemmin digitaalisesti. Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux, Cosmopolitan ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä.

Jessica Alba ELLE