BB-Noora poseerasi Eetun edessä: ”Hyvin tulee tissi näkyviin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan käynnissä viikkotehtävä, jonka merkeissä asukkaat poseerasivat tänään vähissä vaatteissa ”muotikuvaajalle”. Poseeraamassa olivat muiden muassa BB-Noora ja BB-Elisabet, joista jälkimmäinen kastautui alusvaatteisillaan porealtaaseen.

Noora poseerasi puolestaan kameralle sängyllä. Kameran takana hääri BB-Eetu, joka olikin kuvajaana elementissään. Hän syttyi erityisesti Nooran kuvaamiseen, sillä kauniin bruneten rintavarustus oli varsin hyvin esillä. Managerina toimiva BB-Nino saikin hieman toppuutella miestä.

– Hyvin tulee tissi tuolta näkyviin, Eetu totesi mallia tiiraillessaan.

– Ei näy nänniä, Niko totesi suojatistaan.

Myös BB-Marika pääsi pian keikistelemään Eetun kameran edessä. Neitokainen olisi halunnut poseerata ulkona hyytävässä talvikelissä, mutta kuvauspaikaksi valittiin lopulta makuuhuone. Kuvaaja-Eetu totesi pian, että tunnelma oli kuin aikuisviihdekuvauksista. Parhaillaan asukkaat ovat jo tulostamassa kuvia.

– On ihan hilkulla ettei tissi tule ulos, Niko kommentoi kun Nooran kuvaa tulostettiin hetki sitten.