BB: Mystisiä tassunjälkiä pihalla – Noora purskahti itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin hetki sitten avoimet nimeämiset, kun asukkaat joutuivat nimeämään toisensa tehtäväalueella toisten asukkaiden kuullen. Tiukasta paikasta selvittiin ilmeisesti hyvin, sillä asukkaat palasivat salahuoneesta hyväntuulisina.

Nimeämisten aikana talon pihamaalle oli kuitenkin päästetty uusi karvainen asukas, kun aikaisemmilta tuotantokausilta tuttu koira BB-Paavo vinkui siellä kylmissään ja odotti seuraa. Asukkaiden palattua äänentoistosta alkoi soida Abban hitti Winner Takes It All. Samalla BB-Petri arveli, että pian he pääsevät pihalle.

Näin tapahtuikin, ja verhojen noustessa asukkaiden yllätys oli melkoinen, sillä pihalta löytyi enää tassunjälkiä ja puruluu. BB-Elisabet totesi heti, että pihalla oli ollut koira. Koiraa ei kuitenkaan enää pihalta löytynyt etsinnöistä huolimatta. BB-Noora purskahti välittömästi itkuun, sillä hän kaipasi kovasti omia koiriaan. Elisabet lohdutti koti-ikävästä kärsivää Nooraa, joka yritti itkultaan tehdä asukkaille ruokaa.