Jessica Alban sukkanauhat villitsivät

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian valkokankaalla uusissa The Killer Inside Me ja Machete -elokuvissaan. Perheeseensä pitkään keskittynyt tähti on uusien elokuviensa myötä ollut kovasti otsikoissa ja lehtikuvissa. Elokuvien ensi-iltojen merkeissä Jessica kiertää parhaillaan ahkerasti ympäri maailmaa.

Kerroimme äskettäin kuinka Jessica Alba poseerasi GQ-lehden brittiversion kuvauksissa näyttävämpänä kuin aikoihin. Noissa kuvissa Jessica nähdään todennäköisesti uransa seksikkäimmissä otoksissa. Viime viikolla Jessican kotona otetut nakukuvat päätyivät julkisuuteen, ja nyt hän poseeraa Matt Jonesin ikuistamissa kuvissa vaatteet päällä, mutta silti näyttävänä. Katso kuvat tästä.

Kerroimme taannoin kuinka Jessica Albasta verkossa liikkuneet Machete-elokuvan alastonkuvat osoittautuivat kuvankäsittelyn tuotteeksi. Kaunotar nähdään alastomana suihkussa, mutta todellisuudessa hänellä oli kohtauksessa alusvaatteet yllään. Ne poistettiin myöhemmin digitaalisesti. Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux, Cosmopolitan ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä.