Jessica Alba paljasti: ”Olin lopettaa näyttelemisen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Alba nähdään pian valkokankaalla uusissa The Killer Inside Me ja Machete -elokuvissaan. Perheeseensä pitkään keskittynyt tähti on uusien elokuviensa myötä ollut kovasti otsikoissa ja lehtikuvissa. Nyt Jessica on paljastanut yllättävän seikan työstään.

Jessica Alba on nimittäin paljastanut Elle-lehdessä harkinneensa vakavasti näyttelijäuran lopettamista ennen taannoista perheenlisäystään. Lopettamispohdinta ei kuitenkaan liittynyt perheen perustamiseen, vaan Jessica oli kyllästynyt ohjaajilta saamaansa negatiiviseen palautteeseen. Erityisesti Fantastic Four -elokuvan kuvaukset olivat kaunottarelle kova paikka, sillä ohjaaja Tom Story oli raskasta seuraa.

– Halusin lopettaa näyttelemisen. Vihasin sitä. Minä todella vihasin sitä. Muistan kuinka kyllästynyt olin Fantastic Four -elokuvan aikoihin. Ohjaaja valitti koko ajan, että jokin näyttää liian aidolta tai liian kivuliaalta. Hän pyysi minua olemaan nätimpi kun itken, Jessica Alba vuodatti tuntojaan Elle-lehdessä.

Kesäkuussa 2008 Jessica synnytti Honor Marie -tyttärensä ja päätti jatkaa näyttelemistä.

Kerroimme taannoin kuinka Jessica Albasta verkossa liikkuneet Machete-elokuvan alastonkuvat osoittautuivat kuvankäsittelyn tuotteeksi. Kaunotar nähdään alastomana suihkussa, mutta todellisuudessa hänellä oli kohtauksessa alusvaatteet yllään. Ne poistettiin myöhemmin digitaalisesti. Viime viikkoina Jessica on poseerannut muiden muassa Genlux, Cosmopolitan ja FHM-lehtien sivuilla sekä Diorin muotinäytöksessä.