BB-talon aamu: Kuuma yllätys ja tyttöjen kimppasuihku

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa valmistaudutaan parhaillaan jo illan suoran häätölähetykseen, mutta stressaava päivä sai kuitenkin mukavan aloituksen. Asukkaat kutsuttiin nimittäin heti aamuherätyksen jälkeen aamusaunaan.

Laiskaksi haukuttu BB-Nino otti kaiken irti aamuisesta saunasessiosta, sillä hän uskaltautui ottamaan myös aamukahvinsa mukaan saunan lauteille. Noussutta painoaan alituisesti päivittelevä mies ryhtyi lauteilla pohtimaan muiden asukkaiden pyöristyneitä vartaloita. Erityisesti BB-Elisabet sai vitsailun lomassa kuittailua muodoistaan.

Pihamaan ulkoporeallas ei ollut aamutuimaan käytössä, joten saunomisen välillä asukkaat saivat vilvoitella ja peseytyä ulkosalla olevassa suihkussa. BB-Noora ja BB-Elisabet uskaltautuivat samaan aikaan yhteissuihkuun, ja neitokaiset peseytyivätkin aivan kiinni toisissaan.