BB: Noora murtui tuskissaan lohduttomaan itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään vietetty varsin leppoisaa päivää, jonka aikana asukkaiden jutut ovat tosin olleet korkealentoisia ja härskejäkin. Parhaillaan asukkaat pelaavat olohuoneessa iloisin tunnelmin Buzz-konsolipeliä. Aiemmin talossa vuodatettiin kuitenkin myös kyyneleitä.

Ohjelman verkkosivujen mukaan BB-Noora purskahti yllättäen jälleen lohduttomaan itkuun. Taannoin Noora vuodatti kyyneleitä nähtyään talon pihamaalla koiran tassunjälkiä, ja niiden ansiosta hänellä tuli kova ikävä omia lemmikkejään. Nyt asukkaat huolestuivat asuinkumppaninsa tilanteesta, mutta hän kertoi kaiken olevan kyyneleistä huolimatta hyvin.

– Mun polvessa tuntuu vain painetta. Kuuluu taudinkuvaan. Siinä on rustopehmentymä, tuntuu painetta, Noora kertoi ja lisäsi että hänen jalkaansa ei voi parantaa leikkaamalla.

Noora sai kuitenkin pian kuivattua kyyneleensä ja suuntasi päiväkirjahuoneen visiitin jälkeen muiden asukkaiden joukkoon olohuoneeseen. Muut ovat parhaillaan riehakkaissa tunnelmissa, mutta Noorasta ei ole hymyä irti saatu. Vakava ja mietteliään näköinen nainen istuu yksin sohvan nurkassa ja katsoo muiden ilakointia.