Tältä uusi Michael Jackson -kappale kuulostaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2009 kesällä traagisesti ja epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson tulee pian julkaisemaan postuumisti kokonaisen albumillisen uutta musiikkiaan. Häneltä jäi yhteensä yli sata julkaisematonta kappaletta, joten materiaalia riittää.

Nyt julkaisuun on tulossa duetto suositun hiphop-tähti Akonin kanssa. Jackson uuden levyn ensimmäiseksi viralliseksi singlelohkaisuksi on nimittäin valittu juuri Akonin kanssa esitettävä Hold My Hand -kappale. Verkossa on tänään julkaistu ensimmäinen maistiainen kappaleesta.

Kappale on kirjoitettu kaksi vuotta ennen supertähden kuolemaa, ja se vuoti internetiin vuonna 2008. Akonin mukaan tuolloin ”maailma ei ollut vielä valmis” kappaleen viralliselle julkaisemiselle. Sonyn mukaan Michael Jacksonin albumi julkaistaan kauppojen hyllyille joulukuussa, sopivasti vuoden vilkkaimpaan myyntiaikaan.