Jessica Simpsonin arvo satoja miljoonia – ei avioehtoa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkiskaunotar Jessica Simpson on tullut tunnetuksi niin laulajana ja näyttelijänä kuin realitytähtenäkin. Jokunen vuosi sitten hän oli suosionsa huipulla esiintyessään silloisen aviomiehensä Nick Lacheyn kanssa julkkisparin arkea seuranneessa Newlyweds-realityohjelmassa.

Realityohjelma loppui kuitenkin aikanaan ja lopulta myös pariskunnan rakkaus hiipui ja avioliitto päättyi katkeraan eroon. Pop Eater-julkaisu raportoi kaunottaren kihlautuneen nyt pitkäaikaisen miesystävänsä NFL-tähti Eric Johnsonin kanssa.

Pariskunta suunnittelee astelevansa alttarille ensi keväänä, mutta Simpson ei aio tehdä avioehtoa. Hän ei tehnyt kyseistä ehtoa myöskään entisen siippansa Lacheyn kanssa ja tämän vuoksi Lachey asteli avioliitosta pois reilun 10 miljoonan dollarin erorahan kanssa. Simpsonin ”tavaramerkin” arvon on kerrottu olleen vuosi sitten noin 400 miljoonaa dollaria, joten uusi sulhanen Johnson hyötyisi taloudellisesti avioerossa runsain mitoin. Tosin myös urheilutähti-miehellä on talous varsin hyvällä mallilla.