BB-talon yllätysvieras ulosti päiväkirjahuoneeseen – sai lähtöpassit

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin hetki sitten uusi yllätysvieras, kun asukkaat saivat seurakseen söpön valkoisen länsiylämaanterrierin. Erityisesti talon naispuoliset asukkaat olivat vieraasta innoissaan, ja omia lemmikkejään kaipaava Noora otti pienokaisen heti hoiviinsa.

Asukkaat peuhasivat koiran kanssa ensin talon pihamaalla, jossa pieni vieras oli kuin kotonaan. BB-taloon sisään päästyään koira tutki innokkaasti paikkoja ja suuntasi pian yhdessä Nooran kanssa päiväkirjahuoneeseen. Siellä lemmikille sattui kuitenkin pieni tapaturma.

– Se paskoi tonne! Noora naureskeli tullessaan ilman koiraa päiväkirjahuoneesta.

– Miksei se kakannut pihalle? Meniks se suoraan sinne paskalle? Jäikö se nyt sinne sisään? Elisabet ihmetteli.

– Joo, se hyppäsi alas tuolilta matolle ja paskas siihen, Noora kertoi.

Keskustelu loppui kuitenkin lyhyeen, kun olohuoneen televisio aukesi ja sieltä nähtiin vuoden 2009 Big Brother -finaalilähetyksestä peräisin olevaa lähetystä. Marika ryhtyi heti pohtimaan sitä mihin moinen video tässä vaiheessa liittyy. Pian ruutuun tulikin tämän hetken äänestystilanne, jota asukkaat katselivat tyrmistyneinä.

– Ei v**tu! Ei voi olla totta! Mikä on punainen ja mikä on vihreä? Elisabet ihmetteli.

– Mitä v**tua! Vai että tilanne tällä hetkellä? V**tu mikä kuva mustakin on tossa, kattokaa nyt! Ninokin äimisteli.

– Mitä viiii**tuuuuu? Marika toisti muiden sanoja.

– Me ollaan siis äänestyksessä kaikki, Niko otti tilanteen hieman muita rauhallisemmin.