Lourdes Leon poseerasi Harry Potter -bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna on totuttanut 14-vuotiasta Lourdes-tytärtään, eli Lolaa, jo pidemmän aikaa julkisuuteen ja julkkismaailmaan, sillä äiti ja tytär ovat osallistuneet erilaisiin julkkistapahtumiin viime vuosina useita kertoja yhdessä. Lisäksi Lourdes on ehtinyt lyhyellä julkisella urallaan toimia muotisuunnittelijana.

Äskettäin saksalaisen Quality-lehden kansikuvatyttönä poseerannut Lourdes on nyt osallistunut uuden Harry Potter -elokuvan ensi-iltajuhliin New Yorkissa. Teinityttö oli pukeutunut bileisiin varsin aikuismaisesti ja varmasti joidenkin mielestä ikäisekseen hieman turhankin rohkeasti. Hän on nimittäin saanut aiemminkin sapistaa liian seksikkäistä asuistaan.

Viime aikoina Madonnan on kerrottu ohjaavan tytärtään näyttelijäuralle, sillä hänet on jo hyväksytty maineikkaaseen newyorkilaiseen Manhattan School of Acting -näyttelijäkouluun, josta ovat julkisuuteen ponnistaneet muiden muassa Macaulay Culkin, Scarlett Johansson ja Sarah Jessica Parker. Muutama vuosi sitten tyttärelle tarjottiin ensimmäistä leffaroolia, mutta se oli Madonnan mielestä liian aikaista.

(Kuva: BANG Showbiz)