Kuka on Michael Jacksonin lasten todellinen isä?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Vuoden 2009 kesällä traagisesti ja epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson tulee pian julkaisemaan postuumisti kokonaisen albumillisen uutta musiikkiaan. Häneltä jäi yhteensä yli sata julkaisematonta kappaletta, joten materiaalia riittää.

Maailmalla pyörii nyt kohu artistin lapsista, sillä epäilyt tähden isyydestä ovat kasvamassa. Ex-henkivartija Matt Fiddes on kertonut nimittäin The Sun -lehdelle toimineensa aikoinaan spermanluovuttajana ja hän on mahdollisesti Michael Jacksonin kahdeksanvuotiaan Prince Michael II:n isä.

Turvamies kertoo suunnittelevansa isyystesteihin menoa. Fiddes on taistelulajien asiantuntija ja hän kertoo Michaelin halunneen aikoinaan itselleen urheilullisen lapsen. Jos pojan isäksi paljastuu Fiddes, aikoo tämä hakea myös huoltajuutta.

Fiddes ei ole ainoa spermanluovuttaja joka testeihin haluaa, sillä brittinäyttelijä Mark Lester aikoo myös mennä tutkituttamaan DNA:ta. Hän nimittäin on kertonut luovuttaneensa spermaa 1990-luvulla ja olevansa mahdollisesti Jacksonin 12-vuotiaan Paris-tyttären isä. Lester on myös Parisin, Blanketin ja Prince Michael I:n kummisetä.

– Näimme lapset Oprahin showssa ja se melkein särki sydämemme. Tämän takia aiomme mennä DNA-testeihin sillä haluamme lapset luoksemme, jos he ovat meidän. Emme ole olleet heidän kanssaan tekemisissä aikoihin, sillä perheen matriarkka Katherine on katkaissut yhteydet, Fiddes kertoi The Sun -lehdelle.