Poppariksi ryhtynyt elokuvatähti ihastutti Glee-sarjassa – katso

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow ilmoitti taannoin jättäytyneensä pois suuren budjetin Hollywood-elokuvasta keskittyäkseen aikaisempaa enemmän perhe-elämäänsä. Paltrow on tehnyt debyyttinsä myös laulajana, sillä hän esiintyi Nashvillessä järjestetyssä Country Music Awards -palkintogaalassa.

Suomeen viime kuussa rantautunut Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion ja Palthrow on mukana sarjassa vierailevana tähtenä. 38-vuotias kaunotar suoritti vierailujaksossaan cabaree-tyylisen räväkän version Chicago-musikaalin Nowadays-esityksestä. Yksin hänen ei tarvinnut showta tehdä, vaan lavalla oli hänen kanssaan supersuosittu Lea Michele. Materiaalia löytyy täältä.

Sarjan kaunotar Lea Michele rankattiin keväällä arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. Hollywood-tuottajat kehottivat suurinenäistä naista aikoinaan nenäleikkaukseen, mutta menestys supersuositussa Glee-sarjassa on tähden mukaan paras merkki siitä, että hän kelpaa yleisölle omana itsenään ilman operointeja.