Jessica Simpson palaa uudella levyllä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Julkkiskaunotar Jessica Simpson on tullut tunnetuksi niin laulajana ja näyttelijänä kuin realitytähtenäkin. Jokunen vuosi sitten hän oli suosionsa huipulla esiintyessään silloisen aviomiehensä Nick Lacheyn kanssa julkkisparin arkea seuranneessa Newlyweds-realityohjelmassa.

Pariskunnan rakkaus hiipui valitettavasti lopulta ja avioliitto päättyi katkeraan eroon. Kaunotar kihlautui taannoin kuitenkin pitkaikaisen miesystävänsä NFL-tähti Eric Johnsonin kanssa ja nyt Simpsonin kotisivuilla kerrotaan uuden Happy Christmas -albumin odottavan joulukuussa tapahtuvaa julkaisuaan.

Kyseinen studiotyöstö on kaunottaren toinen joulualbumi ja se esittelee vanhat klassikot, sekä Simsonin omia sanoituksia. Albumilla kuullaan myös Willie Nelson ja John Britt. Tuottajina toimivat The-Dream ja Tricky Stewart. Albumin ilmestymistä odotetaan innolla, vaikka kaunottaren ensimmäinen joululevy ei saavuttanutkaan aikoinaan suurta suosiota ilmestyessään.