BB-Elisabet lupasi Petrille sänkyhommia siviilissä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tänään alkanut finaaliviikko voi ottaa koville erityisesti Petrille, sillä hänelle läheisin asukas BB-Elisabet häädettiin eilen kotiin. Viimeinenkin asukas pääsee talosta kuitenkin ensi sunnuntaina, joten ero ei veny kovin pitkäksi parin niin halutessaan.

Elisabetillä ja Petrillä on ollut talossa useampiakin seksisessioita, joissa varsinaiseen aktiin saakka ei ole kuitenkaan päästy. Eilen neitokainen kuitenkin paljasti, että meno voisi olla toisenlaista jos pari pääsisi viettämään intiimejä hetkiä esimerkiksi hotellihuoneen rauhaan esimerkiksi samanaikaisen häädön myötä.

– Kyllä mä panisin sua hotellissa, Elisabet paljasti.

Paljastus sai asukkaat villiintymään, ja erityisesti BB-Nino innostui tiedosta silminnähden, mikäli heidät häädettäisiin yhdessä. Lopulta Petri jäi kuitenkin vielä taloon, joten ainakin tällä erää heidän sessionsa saavat odottaa kunnes Petri pääsee siviiliin. Miehellä taitaa olla kuitenkin toinen nainen kiikarissa, sillä pari päivää sitten hän murtui ajatellessaan entistä tyttöystäväänsä.